Menu Luk

Søger du tandlæge i København?

tandlæge klinik København

Står du og skal finde en tandlæge klinik i København, så er det oplagt at søge mod PLUS1, der er placeret flere steder i området omkring Danmarks hovedstad. Her er du sikret den bedste behandling af dine tandproblemer.

Søger du tandlæge i København?

Står du og skal finde en tandlæge klinik i København, så er det oplagt at søge mod PLUS1, der er placeret flere steder i området omkring Danmarks hovedstad. Her er du sikret den bedste behandling af dine tandproblemer.

PLUS1

Fire steder i Københavnsområdet finder du tandlægeklinikker fra PLUS1. Klinikker findes indkøbscentret Fields, på Vesterbro i selve byens City, men også i Ballerup samt i centret Rødovre Centrum. Alle steder er åbent fra mandag til fredag. Du kan booke tid både via telefon og online.
Der er tale om en samling af de førende tandlægeklinikker i Storkøbenhavn. På alle klinkkerne er der indrettet med det nyeste udstyr, og der bruges altid de bedste og nyeste materialer.

Gode anmeldelser

Det er populært at benytte sig af onlineanmeldelse når man skal købe en vare eller serviceydelse online. Der findes en række site på nettet, hvor det er muligt at anmelde en ydelse når har købt eller den service du har fået. PLUS1 har fået rigtig mange gode anmeldelser på det populære Trustpilot, hvor du finder rigtig mange rosende kommentarer om tandlægen.

Høj faglighed

En fordel ved at benytte PLUS1 tandlægeklinikker er at du er sikret altid at blive mødt med høj faglighed. Der er tale om en god arbejdsplads, og dermed er det muligt at kunne tiltrække de bedste tandlæger og personale generelt. Der er mulighed for at give en personlig oplevelse hver gang, og der lyttes, så patienter mødes med præcis deres behov og dermed følger sig tryg, og få en tillidsfuld dialog. Der er altid helt åbenhed om alle tiltag i behandlingen for at undgå usikkerhed omkring hele forløbet. Som kunde hos PLUS1 møder du stor empati og et personale, der har stor indlevelse og engangement.

tandlæge klinik København

Også for dig med tandlægeskræk

Mange danskere lider af tandlægeskræk. Altså en frygt for at få behandlet sit tandsæt. Det har de meget fokus på hos PLUS1. Personalet er uddannet til at håndtere folk med tandlægeskræk. Skrækken bliver taget seriøst, og der er fokus på at patienten aldrig er til besvær. De ved hos PLUS1, at tandlægeskræk kan komme af mange forskellige ting, så du vil altid blive mødt med forståelse.

Alle slags behandlinger

Det er både simple, men også mere komplekse behandlinger, der tilbyde på PLUS1 klinikkerne. Med andre ord de er tilpasset den enkeltes behov, og du får aldrig ned kompetent rådgivning både hvis det er paradentose, rodbehandlinger, en pladsfyldning eller en tandblegning du skal have udført. Du kan også få kosmetisk tandbehandlinger, få lavet tandbroer eller måske blot en tandrensning. Alt laves med stor kompetence hos PLUS1.

Få akut tid

Står du og skal bruge en akut tid hos en tandlæge, så er det oplagt at søge mod PLUS1. En akut tid gør at du kan komme til samme dag, som behovet er der. Ved behandlingen af akut opstået tandpine er der fokus på at få smerten til at forsvinde indtil en mere omfattende behandling kan foretages. Er det uden for normal åbningstid henvises der til tandlægevagten på Østerbro. Men ellers er det anbefalelsesværdigt at søge mod PLUS1.