Menu Luk

Mangler du inspiration til at skabe den skønneste boligindretning?


Indretningsideer får du her.

Det kan være utrolig svært at finde ideer til indretningen, som i faktisk bliver glade for i længden. Her I artiklen er den mere videnskabelig vej til en lykkelig indretning valgt.

Det er nemlig beviseligt ifølge undersøgelser, at vi mennesker bliver triste og bedrøvet, hvis vi bor i firkantede kasser med ringe belysning, ingen liv og ingen farver.

Derfor skal ud have liv, farver, mønstre og meget mere i din bolig.

Fliser inspiration til hjemmet

Det første lækre råd er at få finde lækre mosaik fliser til indretningen. Typisk vil de bruges i køkken, badeværelse og udendørs til terrasse eller lignende.

Du kan selvfølgelig altid bruge din vilde fantasi og bare lægge fliser i hele hytten, hvis du er helt ramt af fliser inspiration. Det vil i hvert fald give en masse spænding og liv til boligen, som I ellers vil have været foruden. Dog er det nok ikke alle mennesker, der vil være lige glade for at have lagt hårde fliser ud i hele boligen, men hvis du har fliser inspiration, gælder det om at bruge den.

Om det er hele boligen eller blot dele af boligen, der skal indrettes med fliser, skal du klikke dig ind på https://www.flisestudiet.dk/. Her finder du en smukt udvalg af særligt mosaik fliser, men også andre varer, som kan blive din fliser inspiration.

De enestående og smukke fliser vil kunne give dynamik, former, mønstre og farver i din bolig, som er virkelig eftertragtet. Fliser og klinker giver en herlig fornemmelse i boligen. Det er noget mere spændende at kigge på, end det parketgulv som mange boliger beklædes med i dag. Måske skal du tage et kig og se, om du bliver ramt af fliser inspiration?

Indret med farver, der passer sammen

Videre til vægge, døre, loft, dørkarme, vindueskarme og møbler. Her kan du indrette med sorte, hvide, grå og brune møbler og farver. Det vil helt sikkert kunne fungere godt og se smukt ud. Helt sikkert vil det kunne passe ind i mange andre danske hjem.

Spørgsmålet er så bare, om det også skal være sådan i dit hjem. Du kunne også være en af de mennesker, der fik nok af denne kedelige fordeling af farver i boligen. Sørg i stedet for, at der kommer en masse forskellige farver ind i boligen, som giver liv og varme.

Det kan være rød, gul, grøn, blå eller endda lilla. De dybe og mørke farver har selvfølgelig en udfordring ved, at de ødelægger lysindfaldet i boligen. Overvej derfor grundigt, hvilke farver I virkelig ikke kan undvære og hvilke farver disse farver så passer til.

Få liv ind i boligen

Sidste råd går til jeres møbler og planter. Her skal i lede efter møbler, som passer til boligen. De skal kunne falde ind med farverne i boligen. Gerne skal de kunne være rimelig neutrale, da de formentlig kan overleve længere tid end farven på jeres vægge. Ofte vil det farverige hjem have tendens til at skifte farver i ny og næ – hvilket kun er godt. Det sætter selvfølgelig nogle krav til, at møblerne skal være agile.

Reglen med planter er meget simpelt – anskaf så mange som muligt. Planter giver dufte, giver liv, giver varme og kan beviseligt give en øget trivsel. Vi mennesker har behov for at være omringet af liv.