Menu Luk

Start din måned med lækre produkter fra Suri Suri

Beautybox med lækre koreanske produkter fra SuriSuri

Koreansk skønhedspleje har taget verden med storm inden for den seneste årrække og det forstår man godt. Koreansk skønhedspleje vægter brugen af udelukkende naturlige ingredienser meget højt, som er med til at kreere en klar, glødende og naturlig hud. Ingredienserne er typisk blide formularer, der har været brugt gennem flere generationer. Ved at bruge naturlige ingredienser i hudplejeprodukterne undgås parabener, ftalater samt andre tilsætningsstoffer.

Sæt tid af til dig selv

Vi lever i et samfund, hvor der hele tiden er fuld fart fremad og hvor vi altid skal have en masse planer fremadrettet. Det er derfor vigtigere end nogensinde, at man også huske at sætte tid af til sig selv, hvor man eksempelvis får set en god film, læst i en bog eller blot får slappet af med sin yndlingsbeskæftigelse. Dette kan let og lækkert komplimenteres med en månedlig K-Beauty Box fra Suri Suri, der er fyldt med spændende koreanske hudpleje produkter. En kæmpe fordel ved boksen er, at den kan anvendes af alle hudtyper. Ønsker du at vide mere om Suri Suris K-Beauty Box kan du enten læse videre her eller trykke på dette link: https://surisuri.dk/k-beauty-box

Beautybox med lækre koreanske produkter fra SuriSuri

Hvad indeholder en K-Beauty Box?

En K-Beauty Box fra Suri Suri indeholder hver måned 1-2 full size produkter, forskellige deluxe mini størrelser (10-50 ml.), lækre kvalitetsmasker (sheetmasker, øjenmasker, hånd/fodmasker, mm.) og almindelige prøver. Hos Suri Suri har man samlet det bedste og mest anmelderroste produkter inden for koreansk hudpleje, hvilket betyder, at det kun er de bedste hudplejeprodukter man får tilsendt i sin månedlige K-Beauty Box. Boxen bliver sendt ud hver måned mellem d. 18. og d. 20. og kan fås for 219,00 kr. inkl. fragt og ingen bindingsperiode, så hver måned kan man selv vurdere om man har lyst til at modtage en ny pakke elle ej.

Den ideelle hudplejerutine

Koreansk hudpleje har taget hudplejeindustrien med storm og ses som en ny måde at tænke hudpleje og hudplejerutiner på. Den koreanske hudplejerutine består af 10 trin som man let kan få del i, hvis man abonnerer på Suri Suris K-Beauty Box. Nedenfor ses de 10 trin i den koreanske hudplejerutine, som er med til at sikre en sund, blød og glødende hud.

De 10 Trin

  1. Oliebaseret renseprodukt
  2. Vandbaseret renseprodukt
  3. Peeling/eksfoliering
  4. Toner
  5. Essens
  6. Serum
  7. Sheet maske
  8. Øjencreme
  9. Ansigtscreme
  10. Solcreme (om morgenen)

Gør det let i hverdagen og dybderens i weekenden

Det kan virke næsten uoverskueligt at skulle igennem alle 10 trin i hverdagen, men det er ikke desto mindre vigtigt at pleje sin hud hver dag for at få den optimale effekt og ønskelige resultat. I hverdagen kan man altså med fordel implementere en hudplejerutine, der tager udgangspunkt i De 10 Trin og dermed fokusere på alle 10 trin i weekenden. I hverdagen kan man nemlig med fordel nøjes med at fokusere på at rense huden med enten et olie- eller vandbaseret renseprodukt, toner, serum, ansigts- og øjencreme samt solcreme.