Menu Luk

Indret din bolig så du kan koble fra og slappe af

Spring Copenhagen Kat

Ens bolig er ens rede. Det er vigtigt, at du kan koble helt fra, når du er derhjemme, da du ellers nemt kan få svært ved at overskue hverdagen og måske vil opleve symptomer på stress. Hvis du ikke føler dig hjemme i din bolig, så er der nogle tiltag, som du kan gøre brug af. Læs meget mere om dem lige her.

Skab sammenhæng i din indretning

Først og fremmest kan du forsøge at skabe sammenhæng i din indretning. Hvis du har gang i alt for mange farver, så prøv at udvælge dine favoritter og skab et farveskema, der passer til dig – og hold dig til det!

Du kan også overveje at holde dig til ét enkelt mærke, eller meget få mærker. Spring Copenhagen er perfekt i denne sammenhæng, fordi du tydeligt kan se, at tingene kommer herfra. Dermed skaber det en klar sammenhæng. Du kan for eksempel pynte med nogle af træfigurerne fra Spring Copenhagen – særligt en Spring Copenhagen kat er meget populær.

Spring Copenhagen er desuden et lidt dyrere mærke, og derfor vil du løfte stilen i lejligheden, hvis du primært indretter med dem.

Hvis du ikke føler, at du har en masse penge til at gå ud og købe dyre indretningsdimser fra mærkevarer, så er det måske noget, du kan ønske dig i fødselsdagsgave. Her er Spring Copenhagen igen genialt, fordi du ikke behøver at specificere for at være sikker på, at det passer ind i dit hjem.

Find den optimale belysning

Belysning er et meget subjektivt emne. For nogen er stærkt, hvidt lys helt perfekt, mens andre foretrækker et lidt mere gulligt lys, der typisk også er lidt svagere. Det afhænger selvfølgelig også meget af, hvilken situation du er i. Når du skal lave mad, kan det klare lys være meget rart, men ved fjernsynet om aftenen foretrækker mange, at det er lidt dæmpet.

Hvis du har forskellige præferencer afhængig af situationen, så kan du med fordel investere i stikkontakter, der lader dig øge og dæmpe lyset. På den måde er du sikker på altid at være tilfreds.

Det er også en god idé at have lys i indkørslen eller i din entre, der altid er tændt eller tænder ved sensor. På den måde er der nemlig aldrig mørkt, når du bliver mødt af din bolig.

Sørg for at føle dig sikker i dit hjem

Du kan gøre alt det ved indretningen, som du har lyst til, men hvis du ikke føler dig sikker i dit hjem, så vil det aldrig være afslappende at være der. Derfor kan du med fordel investere i tyverialarmer, hvis du går rundt og bekymrer dig om indbrud.

En boligforsikring er også altid en god ide, fordi du er sikker på at kunne få dit hjem igen, hvis der skulle ske en ulykke. Her får du nemlig en sum penge til erstatning, så du har råd til de samme ting igen.