Menu Luk

Den velkendte følelse

Organicup

Næsten alle kvinder kender følelsen. Det er den tid på måneden, og man går rundt i tvivl om man er blødt igennem. Følelserne er allerede ude på tøjet, og det er næsten dråben til at få det hele til at falde sammen om ørerne på en. Er man blødt igennem? Kan det ses? Er der andre der har lagt mærke til det? 

Stop frygten 

Det er ikke en rar følelse at have, man føler sig så blottet. Det sker desværre alt for ofte. Selv efter at dette har været et problem i mange årtier, så har der ikke altid været opfundet de mest funktionelle løsninger til mange kvinders problem. Eller i hvert fald måske indtil nu. 

Organicup er måske svaret på mange problemer på den tid af måneden. Ikke nok med at den sørger for at man ikke drypper igennem, som det kan ske især ved bind, men også ved tamponer, så er der også mange andre fordele. 

Selve problemet med TSS (Tosisk Shock Syndrom), hvor man før har hørt skrækhistorier om en der er mistet benene, findes ikke her. Organicup er organisk og lavet af medicinsk silikone og er derfor helt fri fra plastik, og derfor også alle de farlige stoffer som er i tamponer.  

Udover det, så er det meget sikrere end bind, og man skal ikke bekymre sig om man er blødt igennem, da der bliver kreeret et vakuum som holder tæt. 

What’s not to love? 

Alle fordelene er der, det er bedre for miljøet, allergivenlig, man kan have den oppe i op til 12 timer ad gangen, ingen farer som ved tamponer og den holder tæt i forhold til bind. What’s not to love? 

Udover alle de andre ting på listen, så er der også det at den kan holde sig i 10 år. Jep der blev læst rigtigt, 10 år. Så et engangskøb. Så længe man steriliserer den imellem hver cyklus, så har den mange leveår. Dette kan gøres ved at koge den i 5-7 minutter.  

Den er også superbrugervenlig, og sidder behageligt, samt at den kommer i flere størrelser. Den er især ideel for sportsudøvere. Den kan også bruges med en spiral. The list goes on. 

Det er dansk 

Endnu en grund til at anskaffe sig en er, at det er fra en dansk virksomhed at Organicup kommer fra.  

Man kan trygt sove med sin Organicup, uden bekymringer om at den har siddet oppe for længe eller noget, eller om man er blødt igennem på sit lagen. De fleste dage, når der ikke er kraftig blødning, så kan den sidde i hele dagen uden at blive tømt. Når man tømmer den, så skyller man den bare og så er den klar igen.  

Udover det, så kommer der ingen krops lugt fra brug heller ikke. Da Organicup skaber det vakuum, så bliver alt blodet holdt inde uden at få noget blod tilført, derfor så kan der ikke skabes en lugt. Der er vitterligt ikke noget negativt på listen.