Menu Luk

Fadølsanlæg til mange anledninger

hvad koster et fadølsanlæg

I Danmark er vi i sandhed glade for øl. De store bryggerier sender både gamle klassikere og nye øl ud i en lind strøm, og små, lokale bryghuse og mikrobryggerier skyder op overalt. Udvalget er enormt, og du kan med sikkerhed finde lige præcis den type af øl, som du har lyst til, når du har lyst til den. 

Udover naturligvis smagen, er en vigtig ingrediens inden for øl selve serveringen af den. En iskold og flot skummende fadøl med glinsende, kondenserende vandperler strømmende ned ad glassets sider, kan få de flestes mundvand til at løbe, men har du nogensinde overvejet, at du selv kunne være afsender på lige præcis det? Den næste tanke kunne nu være noget i retning af, hvad koster et fadølsanlæg egentlig, og det meget mere kan du læse med her og få svar på. 

Fadølsanlæg kan skabe uforglemmelige oplevelser 

Øl er i dag ikke bare øl. Der er alt fra søde øl og milde øl til stærke øl, tunge øl, lette øl, øl uden alkohol, bitre øl og sure øl, og uden tvivl mange foruden disse. Øllen har fået særstatus i Danmark, og særligt gennem de senere år er udviklingen på markedet accelereret med voldsom kraft i utallige retninger.  

En af de mest populære øl er fadøllen. Du kender turen op til baren med din bestilling i baghovedet, hvor du forventningsfuldt holder øje med, hvordan de gyldne dråber tager turen fra ølhanen og ned i glasset for siden at rejse sig i en flot symfoni af farvenuancer, vidunderlige dufte og skum på toppen. Mundvandet løber, og du kan ikke vente med at sætte læberne på, og tage den første tår. Her ved du, hvad øllet koster, men hvad koster fadølsanlægget? 

Lige præcis den oplevelse har du mulighed for at tage med dig hjem. Løsningen er et fadølsanlæg, og med det ved din side kan du byde både dig selv og dine gæster på både velskænkede øl og fantastiske sanseoplevelser. Ved alt fra firmafesten til familiefesten, havefesten eller fødselsdagen vil tilstedeværelsen af et fadølsanlæg være et hit, og uden tvivl være genstand for mange gode snakke både før, under og efter din begivenhed. 

Hvad koster et fadølsanlæg? 

Fadølsanlæg er naturligvis ikke gratis, men mulighederne for at få fingrene i et der passer til lige præcis dine behov, er mange. Prisen varierer alt efter om det er helt nyt eller brugt, antallet af haner og hvilket ekstraudstyr du eventuelt skal have med, og det er derfor muligt både at finde billige og dyre udgaver. 

Vælger du et komplet og spritnyt fadølsanlæg med en enkelt hane og let installation, kan et fadølsanlæg koste lige under 3.000 kr., mens de mere avancerede modeller med flere haner og større ydeevne, kan købes for omkring 7.000 kr. Her kommer køb af selve øllet oveni, men med anlægget i hus, kan du lægge an til utallige gode oplevelser i mange år frem. Det er op til dig, hvad du vil have ud af dit fadølsanlæg, og hvad fadølsanlægget skal koste.  

God fest og god fornøjelse med dit fadølsanlæg!