Menu Luk

Har du styr på dit oktoberfest tøj?

oktoberfest tøj

Når kalenderen skriver oktober, er det en fast tradition, at oktoberfestesterne står for døren. Til disse fester vrimler det med festdeltagere klædt i liederhosen og tyrolerkjoler i anledningen af de festlige lejligheder. Skal du selv til oktoberfest, skal du selvfølgelig også være iklædt den festlige mundering, der er med til at skabe fantastisk stemning. Du kan finde tøj til oktoberfest et hav af steder, men vil du slippe for søgningen så find dit oktoberfest tøj her.

Få det bedste ud af aftenen

Mange kan have spekulationer omkring udklædning, når der inviteres til disse. Kommer de andre udklædt? Hvor meget skal jeg gøre ud af det? Er spørgsmål mange kan stille sig selv når man skal finde sin udklædning. Men til en oktoberfest er disse ikke spørgsmål du skal tænke længe over. Her er det nemlig bare om at hive oktoberfest tøjet frem fra skabet og komme afsted. Det er nemlig tradition at klæde sig i alverdens flot tyrolertøj. Derudover hjælper det dig med at få den bedste aften, da det skaber en speciel stemning at alle er udklædte.

Husk derudover at tage en masse billeder i de flotte kostumer, så du har noget at se tilbage på og grine af når festen er slut.

oktoberfest tøj

Kordiner med dine venner

Er i en hel gruppe af venner der skal afsted, kan i eventuelt slå jer sammen, når i skal ud at lede efter det perfekte oktoberfest tøj. På den måde kan I enten vælge at købe det samme outfit så I alle matcher eller sikre jer at alle er forskellige. Men derudover kan det også blive en oplevelse med masser af grin, når i hver især skal vælge og prøver forskellige kostumer. Derfor kan selve forberedelsen til oktoberfesten også være noget i hygger jer med og kan tænke tilbage på.

Hvis i vælger at starte jeres forberedelser til festen ved at vælge tøj sammen, kan i også vælge at mødes inden oktoberfesten stater. Derved kan i hjælpe hinanden med at komme til at se mest autentisk ud i jeres udklædning, ved at tilføje nye ting til kostumet eller lave håropsætninger og lignende.

Genbrug dit oktoberfest tøj til næste år og spar penge

Oktoberfest er et fænomen er vender tilbage år efter år med samme koncept. Derfor har du også ofte mulighed for at genbruge dit oktoberfest tøj året efter du har købt det. Om det kan genbruges, afhænger selvfølgelig af, hvor medtaget tøjet er fra den oktoberfest du oprindeligt købte det til. På den måde kan du året efter spare de penge du kunne have brugt på kostume og i stedet købe et par ekstra øl i baren til oktoberfesten.

Oktoberfest i udlandet

Vil I tage jeres oktoberfest til det næste niveau og vise jeres flotte oktoberfest tøj frem for endnu flere? Så kan I med fordel tage en tur til en af de store oktoberfester der bliver holdt over flere dage i lande som eksempelvis Tyskland. Dette kan både blive en hyggelig venne-eller firmatur.