Menu Luk

Vær god ved dine børn og miljøet med genanvendeligt børnetøj og legetøj

liewood

Vi ved alle, at børn vokser hurtigt ud af deres ting. Det ene øjeblik kan de ligge på dit bryst og sove, og det næste er de klar til at starte i skole. Fordi de vokser og udvikler sig så hurtigt, slider børn sjældent deres tøj og legetøj op. Det er derfor smart, at man fra starten anskaffer sig ting af god kvalitet fra mærker som Liewood, som kan gå i arv til yngre søskende eller venner. Er det ikke relevant, så kan god kvalitet altid sælges videre eller doneres.

Kønsneutrale nuancer og motiver

Netop med denne idé in mente, har mange firmaer valgt at designe deres nye varer. Børnetøj fra Liewood er for eksempel designet med farver, som alle børn vil være glade i. Liewood har desuden valgt motiver, som er sjove for alle køn og aldre. Her er dinosaurere og bløde, søde dyr, som findes på alt fra tallerken til tøj, og bamser til badeting.

Forældre kan godt blive lidt trætte af, at deres stilrene hjem er fyldt med børneting i voldsomme farver. Liewood laver ting i farver, som børn og voksne elsker.

liewood

Nyt eller brugt – bare det holder

Liewood går ind for god kvalitet, som bare holder. Deres varer er derfor oplagte som gaver til nybagte forældre, men også til de større unger. Har I selv børn, som er vokset ud af Liewood, så kan I glæde venner og familie med at lade dem arve produkterne. De bliver helt sikkert et hit.

Lad gå i arv og red miljøet

Man kommer igennem rigtig meget tøj og legetøj, når man har børn. Det er helt okay, at man gerne vil have, at en del af tingene er købt fra ny. Det er dog også godt, at man så lader dem gå i arv. Her sparer man miljøet for en masser, og vi ønsker jo alle at efterlade en sundere klode til vores unger.

Er der ikke nogen, som det er oplagt at lade tingene gå i arv til, så kan man enten sælge dem videre eller donere dem til et godt formål.

Nogle ting skal helst være nye

Det er vigtigt, at man som nybagte forældre er opmærksomme på, at der er visse ting, som har en udløbsdato. Det gælder ikke bare mad, men også ting som autostole og cykelhjelme.

Køber man disse brugt, ved man ikke, om de har en skade, som man ikke kan se. Har de været med i et uheld, så beskytter de ikke længere nok, og det er derfor bedst, at man køber disse ting fra ny. Retningslinjer for autostole ændres desuden løbende, og har de været brugt i mange år, kan slid også gøre, at de ikke længere er sikre at bruge.

Ting som tøj og legetøj er heldigvis noget, som nemt kan gå i arv, så det er bare med at prioritere, og så tjekke op på tingene, så man er sikker på, at barnet er sikret.