Menu Luk

SÅDAN INDRETTER DU DIT HJEM MED RUNDE SPEJLE


Runde spejle er blevet et must-have i ethvert hjem. Spejle tilføjer dybde, nye dimensioner og ekstra lys til et rum. Runde spejle kan bruges som et strategisk element til at få rum til at fremstå større, dybere, multidimensionelle og lysere. Hvis du har et rum med en væg, der kan understøtte et stort rundt spejl, eller flere mindre spejle, kan det gøre underværker for dit hjem.

Pift dit hjem op med et rundt spejl for at tilføje et interessant og moderne element til din indretning.

Runde spejle til gangen

Gangen er et af de første rum du træder ind i, og der skal både være plads til dit tøj og sko, men derfor behøver indretningen ikke at være kedelig. Kombiner det praktiske med stil og tilføj et stort rundt spejl for at friske din entré op. Det store runde spejl kan hjælpe med at fjerne fokus fra alle de store frakker og snavsede sko og skabe et stilfuldt omdrejningspunkt i gangen.

Store runde spejle er populære og oplagte til entreen. Gangen er ofte det rum i boligen, der får mindst opmærksomhed, da det smalle og trange rum virker svært at indrette. Men lad dig ikke skræmme af det smalle rum. Indret med et stort rundt spejl for at skabe dybde og rummelighed. Spejlet er også med til at skabe illusionen af ​​et større rum. Vælg et stort spejl, der kan fylde en hel væg og derved være hele omdrejningspunktet for din indretning i gangen.

Ovale spejle til badeværelset

Badeværelser er ofte indrettet i kolde og hårde materialer. Fliser og porcelæn med et ovalt spejl over vasken. Med sine runde og bløde kanter er det ovale spejl med til at give liv og varme til badeværelset. Det ovale spejl tilføjer en ekstra dimension til badeværelset og skaber reflekser i rummet.

Dynamik i stuen med et rundt spejl

Vi kender alle den klassiske billedvæg med plakater og billeder i alle afskygninger, men hvorfor ikke også tilføje spejle? Skab et mere dynamisk look ved at kombinere farver fra billeder og lys fra spejle. Det er med til at bryde med den klassiske billedvæg samt skabe mere lys og plads til din stue. Fordelen ved at vælge et rundt spejl til din billedvæg er, at de bløde former skiller sig ud og skaber kontrast til de firkantede billeder og sætter et unikt og personligt præg på dit hjem.

Rundt spejl til dit køkken alrum

Lav et statement i dit køkken alrum ved at hænge et stort rundt spejl eller et par buede spejle på væggen. Disse ser æstetiske og tiltalende ud og er med til at opfylde formålet med at trække lys ind i rummet, mens de også får rummet til at føles større og mere rummeligt.

Blødgør dit hjem med et rundt spejl

Boligen bliver hurtigt fyldt med skarpe kanter. Lige fra firkantede borde, skabe, sofaer, fjernsyn osv. Bryd de skarpe kanter og stramme linjer med runde spejle for at skabe et blødt og indbydende udtryk i dit hjem. Et spejl behøver ikke at være enkelt og klassisk – leg med forskellige farver og former for at tilføje et personligt og unikt præg på dit hjem.

Dette var en kort guide til hvordan du kan indrette dit hjem med runde spejle. Står du og mangler et rundt spejl, eller søger du blot inspiration, så kan du finde et stort udvalg af runde spejle lige her. God fornøjelse med indretningen!