Menu Luk

Lamper til uderummet

Det varme vejr nærmer sig, hvilket betyder at flere af os vil gøre haven eller altanen klar til sommer. Her er det ikke kun vigtigt at få styr på blomsterbedene og havemøblerne. Hvis du virkelig skal kunne nyde dit uderum, hvad enten det er stort eller småt, vil det gøre en stor forskel at have ordentlig belysning. Hvis ikke du nyder godt at lysene, mens du er udenfor en sen sommeraften, kan du have fornøjelsen af lamperne inde fra stuen. Du kan købe en udendørs lampe online her.

Spots til terrassen eller haven

Er du den heldige indehaver af en terrasse eller en stor græsplæne? Så kan du med fordel udstyre den med spots. En nedgravningslampe kan lyse haven fint op og kan placeres ved specifikke planter eller områder i haven, som du gerne vil have fremhævet. Det kan også være, du har en lille sti i haven, som du gerne vil have belyst. Du kan både få spots i runde og firkantede former, der kan passe til din stil. Mange nedgraver spots lige foran huset, så husets facade bliver lyst flot op. Disse spots kan købes med en skumringssensor, hvilket gør, at lampen tænder automatisk, når mørket falder på. Du behøves dermed ikke at tænke på at skulle tænde og slukke for de udendørs spots, og du kommer aldrig hjem til et helt mørkt hus.  

Hyggelige lyskæder

Lyskæder er yderst populære i mange hjem. De pynter fint på terrassen, på altanen, over en pergola eller hængende ned fra træerne. Det skaber en hyggelig, indbydende og varm stemning, som du kan nyde sammen med familien eller vennerne, når de er på besøg. Hvis du vil købe en udendørs lyskæde, vil det være en fordel for dig at vælge LED-lys, da de forbruger mindre strøm og har en længere levetid sammenlignet med andre lys.

Solcellelamper

Hvad der især er smart om sommeren er solcellelamper. Om sommeren giver disse lamper dig lov til at nyde ekstra lys i uderummet, der ikke koster dig noget i strøm og derfor er et miljørigtigt alternativ. En solcellelampe kræver ikke nogen form for installation eller ledning, hvorfor den er nem og bekvem at anskaffe sig og sætte frem. På denne måde kan du også flytte dine solcellelamper rundt omkring i haven uden besvær. Lige så nemme lamperne er at installere, lige så nemme er de at vedligeholde. De kan nemlig købes både med bevægelsessensor og automatisk tænding, når det bliver mørkt udenfor. Det eneste du skal sørge for er, at lamperne er placeret et sted, hvor de kan få nok sollys i løbet af dagen. Solcellelamperne kan bruges udelukkende som en praktisk lyskilde, men kan også bruges dekorativt i haven. De kan placeres i lanterner eller være formet som kugler, der kan sættes direkte i jorden eller græsset. Som inspiration kan du placere et par lanterner med solcellelamper foran dit indgangsparti, så dette område bliver lyst flot op. På denne måde kan det fine lys enten byde dig selv eller dine gæster velkommen.