Menu Luk

Forårssjakker 2021

forårsjakke

Det danske forår er langt om længe begyndt at kunne mærkes i hverdagen. Solen er begyndt at gå senere ned, fuglene kvidrer og temperaturen stiger udenfor. Dette betyder også, at vinterjakken endelig kan pakkes ned, og forårsjakken kan findes frem. Trænger din forårsjakke fra sidste år dog til en opgradering? Så læs med her, og få en oversigt over forårssæsonens trends.

Suits til kvinder

En trend som ikke er til at undgå at bemærke dette forår, det er suits. Et suit sæt giver et super cool og klassisk look, og det er samtidig super nemt at style, således at det kan benyttes til stort set alle slags begivenheder.

Derudover så er et suit sæt også perfekt til de lidt varmere forårsdage, hvor det er for varmt til at bære jakke.

Læderjakken

Et materiale som er kommet tilbage i året 2021, og er blevet et must-have dette forår, det er læder. Dog med fokus på et mere feminint og blødt look, end hvad vi kender fra det klassiske 90’er look. Man vil derfor ikke kunne undgå at finde bløde og lækre læder items på hylderne i de danske tøjbutikker dette forår.

Ønsker man at ramme forårsmoden 2021, så er en lang læder frakke altså det helt perfekte valg.

foråret

Veste

Er man ikke til det feminine suits- eller læderlook, så er en lækker vest også et perfekt item til garderobeskabet, hvis man ønsker at blende ind med forårsmoden 2021. Den populære trend fra efteråret er nemlig fortsat dette forår, hvor man vil kunne finde den i flere forskellige lækre varianter i de danske tøjbutikker.

En vest er en perfekt måde at style eksempelvis en feminin kjole ned og gøre sit look lidt mere afslappet, til de dage hvor man ønsker et mere casual look.

Derudover er vesten også en perfekt item til forårets svingende vejr, da den udover at kunne bruges til en feminin kjole også nemt kan bruges udover en tyk trøje eller jakke til de lidt koldere forårsdage. Super smart.

Den gode forårsjakke

Udover at de fleste ønsker en forårsjakke som er stilet og trendy, som er det naturligvis også vigtigt, at en forårsjakke er praktisk og passer til det skiftende vejr, som ofte hører med foråret.

Når man skal på udkig efter en ny forårsjakke, så kan det derfor være en god ide at tage udgangspunkt i, at der skal være plads til at kunne have både en lidt tykkere og tyndere bluse på indenunder. På denne måde kan man nemt og hurtigt regulere sin kropstemperatur selv, når vejret skifter.

En god forårsjakke er derfor en jakke, som er let, og samtidig kan beskytte mod vinden på de koldere forårsdage.

Foråret 2021 byder altså på massevis af lækre og super spændende trends til enhver smag. Er man på udkig efter en ny forårsjakke, så er der altså rigeligt af praktiske og lækre jakker at vælge i mellem.

Så væk med vinterjakken og ud og anskaf dig nogle af dette forårs fantastiske trends, det vil du ikke fortryde.