Menu Luk

Derfor skal du vælge en madordning til din virksomhed

firma madordning

De fleste kender kampen med at skulle finde på nye og kreative måder at lave en god madpakke. Uanset job, stilling eller alder, så kæmper alle til tider med netop dette. En firma madordning kan være løsningen på både din og dine medarbejderes evige kamp med madpakken. Så slipper I nemlig for en kedelig madpakke og får i stedet for lækre og friske retter serveret hver dag.  

Vælg den rigtige leverandør  

Forudsætningen for en god firma madordning er naturligvis, at man vælger den rigtige leverandør af maden. Der kan være, at du har visse ønsker eller krav til maden, og derfor er det vigtigt, at du kan finde en virksomhed som kan imødekomme dette. Uanset hvad er det vigtigt, at maden imødekommer alles behov, så alle medarbejdere kan få en god og sund frokost.  

En rigtig god og velkvalificeret mulighed er en firma madordning hos Ryde Gastronomi. Hos Ryde Gastronomi har man nemlig mulighed for at forventningsafstemme samarbejdet fra start, så alle bliver tilfredse allerede fra første bid.  

Hver dag får man sund, hjemmelavet og velsmagende retter, som man kan nyde i fællesskab med ens kollegaer. Dertil bliver der også bagt frisk brød hver dag, som man kan nyde med maden eller med pålæg. Der er nemlig noget til enhver smag og til ethvert behov. Det bliver ikke meget bedre eller mere lækkert end det.  

Det ultimative personalegode 

Alle elsker en god, sund og ikke mindst mættende frokost og hvorfor ikke få det via en firma madordning hos Ryde Gastronomi? Det giver en anden og bedre energi til resten af dagen, og man går fra frokosten med et stort smil på læberne. For mange er det det ultimative personalegode, som man kan få.  

Det kan måske endda være med til at booste arbejdsmoralen og trivslen, da dine medarbejdere vil føle sig værdsat og set, når de får tilbuddet om at deltage i en madordning. Der kan desuden være mange, som spiser deres frokost ved deres skrivebord på grund af travlhed, og en madordning kan være med til at hive dem væk fra skrivebordet og få ny energi til hjernen. 

Styrk fællesskabet  

Der er som sagt nogen, som måske spiser deres frokost ved skrivebordet, og selvom det kan være praktisk for dem i øjeblikket, så hjælper det ikke på fællesskabet. Ved at samle alle medarbejdere til frokost via en firma madordning hos Ryde Gastronomi, så kan man forhåbentlig også styrke fællesskabet i virksomheden endnu mere.  

Medarbejderne kommer til at møde hinanden i en anderledes kontekst, og det kan give mulighed og tid til at snakke om andre emner end arbejde. Det kan endda være, at madordningen kan give mulighed for et anderledes samarbejde, større forståelse for hinandens rolle i virksomheden og nye venskaber. I sidste ende kan det faktisk vise sig, at det kan styrke din virksomhed som helhed, hvis du forener og samlet dine medarbejdere, så de lærer hinanden endnu bedre at kende.  

Det kan desuden være en fin måde for ledere at møde de resterende medarbejdere i øjenhøjde, og derfor skabe en tættere relation mellem medarbejder og leder.