Menu Luk

Den bedste eltandbørste – og tilmed tilmed til en skarp pris!

bedste eltandbørste

FineSmile skabt den bedste eltandbørste med en indbygget opladningschip, der gør det muligt at bruge den i op til 6 uger på en enkelt opladning. Det er smart! Nu behøver du ikke at have opladeren på badeværelset, og din oplader vil ikke være, lad dem se det i øjnene, ulækker og uhygiejnisk – du kan tage opladeren ud, når din tandbørste har brug for en opladning. Tandbørsten er 100 % vandtæt! Mange bakterier trives i en fugtig tandbørste. Derfor er det vigtigt at skylle børsten grundigt efter børstning. Rengør den under vandhanen uden at bekymre dig om, hvorvidt den kan tåle at blive våd. Den intelligente elektriske tandbørste er designet til at kunne tilpasses til dine aktuelle behov. De fleste mennesker har følsomt tandkød til tider, der nogle gange bløder, typisk på grund af tandkødsbetændelse. Blid, men effektiv tandbørstning er vigtig. På andre tidspunkter kræver deres tandbørstning almindelig børstning og vedligeholdelse, mens der også kan være tidspunkter, hvor der er behov for dybderensning eller hvidtning, f.eks. på grund af misfarvning. FineSmiles-strømtandbørsten er den første strømtandbørste af sin art, der er designet til at tilpasse sig dine skiftende behov. Find den bedste eltandbørste online her Finesmile.dk.

Den bedste eltandbørste har Sonic-teknologi

Sonic-teknologi kombinerer højfrekvente, glidende bevægelser med pulsationer. Tilsammen giver det 32.000 bevægelser i minuttet, hvilket er mere, end du får med din manuelle tandbørste på en måned. Ved hjælp af sonic-teknologien tvinges vand og tandpasta ind mellem tænderne og under tandkødsranden, hvor en manuel tandbørste har svært ved at nå. Deres intelligente tandbørste renser blidt og effektivt hele munden, ikke kun tandoverfladen. sonic-teknologi er en sikker og skånsom måde at rense dine tænder og dit tandkød på, og den er meget mere effektiv end en manuel tandbørste. sonic-teknologi er også fantastisk til personer, der har følsomt tandkød eller følsomme tænder.

Sikre at dine tænder er ordenlige og rene med den bedste eltandbørste

En sonisk tandbørste er en ny type elektrisk tandbørste, der bruger vibrationer til at rense tænderne. I modsætning til andre elektriske tandbørster, hvor børstehovederne roterer, vibrerer soniske tandbørster dem. Det gør dem mere skånsomme mod tænderne og tandkødet og mere effektive til at fjerne plak og bakterier. Deres kunder rapporterer ofte om renere og hvidere tænder efter at have brugt deres FineSmile IQ-tandbørste med sonisk teknologi. Forskere har bekræftet, at elektriske tandbørster er bedre til at forebygge og reducere plak og tandkødsbetændelse end manuelle tandbørster. Så hvis du er på udkig efter en revolution i din mundplejerutine, så skift til en sonisk tandbørste i dag!