Menu Luk

Arbejd hjemmefra og få mere tid i hverdagen

I de seneste år er stadig flere danskere begyndt at arbejde hjemmefra. Det kan nemlig være til fordel for både medarbejdere og arbejdsgivere. Arbejdsgivere får mere og bedre arbejdskraft, mens du som medarbejder i langt højere grad kan strukturere din egen hverdag. Bare det, at du kan undgå den ofte lange transporttid kan betyde langt mere kvalitetstid i hverdagen.

Indret et hjemmekontor med hæve sænkebord og meget mere

Det betyder dog ikke, at der kun er fordele ved det at arbejde hjemmefra. Mange oplever for eksempel også, at det kan være svært at holde fokus på arbejdet, når sofaen aldrig er særligt langt væk. Meget af dit fokus kan heldigvis genvindes ved at indrette et godt hjemmekontor. 

Et hjemmekontor er et sted, der er specifikt lavet til at arbejde i. Det vil sige, at det er frit for distraktioner, og at hjernen hurtigt forbinder kontorets omgivelser med arbejde. Det betyder også, at du helt selv kan vælge, hvordan du indretter kontoret for at få mest ud af din arbejdsdag.

Har du for eksempel altid drømt om at arbejde ved et hæve sænkebord, er hjemmearbejde og et nyt hjemmekontor den oplagte mulighed for at afprøve det. 

Vælg det rette hæve sænkebord

Det vigtigste ved et hæve sænkebord er selvfølgelig dets funktion. Det skal gerne kunne hjælpe dig til at være mere aktiv i løbet af arbejdsdagen, hvilket bidrager til både sundhed og koncentration. Det er dog ikke det eneste, ud bør overveje, når du skal købe et hæve sænkebord. Særligt hvis du ikke har en overflod af kvadratmeter, du kan dedikere til et hjemmekontor, kan størrelsen også være afgørende. 

Generelt bør du lede efter et hæve sænkebord 120×60. Et 120×60 hæve sænkebord er småt nok til at passe ind i ethvert rum, men det kan også sagtens står i hjørnet af et større soveværelse. Et hæve sænkebord 120×60 er dog heller ikke så småt, at du ikke kan have alt det nødvendige. Med et hæve sænkebord 120×60 kan du således sagtens have plads til computeren, skriveredskaber og sågar en printer. Hvis du omvendt er typen, der gerne vil holde dit skrivebord rent, er et hæve sænkebord 120×60 også et oplagt valg. Det er nemlig også så småt, at du ikke har plads til alverdens rod. På den måde undgår du at rode, selvom det kun er dig selv, der møder med kontoret. 

Du har selvfølgelig ikke kun brug for et hæve sænkebord 120×60 på hjemmekontoret, men med sådan et er du et godt stykke af vejen til et godt arbejdsmiljø. Desuden illustrerer det fint, hvordan du bør bære dig ad med at vælge indretningsgenstande til hjemmekontoret. Ligesom med dit hæve sænkebord 120×60 bør du først og fremmest tænke på funktion samt hvordan det passer ind i din hverdag. Kun på den måde kan du vælge et godt hæve sænkebord 120×60, den rette kontorstol eller indbydende pynt til væggene. Hold hjemmekontoret hyggeligt men funktionelt. Sådan får du lavet mest, så du kan nyde mere af din hverdag.