Menu Luk

4 gode grunde til at vælge stofgardiner

Det føles nogle gange som om, at der findes tusindvis af valgmuligheder, og ingen af dem som passer, når man skal vælge gardiner. Det kan mange gange lyde simpelt at vælge gardiner, men der er faktisk mange overvejelser man bør gøre sig, inden man investerer i nye gardiner.

Hvordan passer de ind sammen med resten af rummet? Er der plads til dem i vindueskarmen? Skærmer de ordentligt for solen, når den er på sit skarpeste? Disse er blot nogle ting, som man bør overveje når man skal have nye gardiner.

Med stofgardiner går man aldrig helt galt i byen, da de har mange gode egenskaber, både æstetiske og praktiske.

Der er et stofgardin til enhver smag

Ligegyldigt hvad ens budget og smag er, kan man være sikker på at finde et flot og stilet stofgardin til ens eget behov.

www.arneaksel.dk har de et stort udvalg af forskellige stoftyper, farver og længder i forskellige prisklasser.

Lige meget om man kan lide, at der er en masse farver, eller om man er mere til de neutrale farver, er man sikker på at finde noget, der falder inden for ens smag. Man får endda personlig rådgivning og inspiration i deres showroom, hvor man virkelig kan se hvor mange forskellige muligheder der er.

Stofgardiner er flotte

Gardiner spiller en stor rolle, ift. hvordan fx ens stue ser ud. Derfor er det vigtigt, at gardinerne er flotte og stilfulde at kigge på.

Flot og stilfuld må man i den grad sige, at stofgardiner er. De er ekstremt elegante at kigge på, ift. fx persienner, og giver virkelig lokalet en ekstra ”wow-faktor”, når man træder ind.

Det gør virkelig noget, for oplevelsen af lokalet, når man ser dem. Ligegyldigt hvilket rum, som man hænger dem op i, ser det bare megaflot ud, at man har et par stofgardiner hængende.

Gør rummet mere hjemligt

Som om det ikke var nok med, at det ser smadderflot ud, og at de er superelegante. De giver også en hyggelig og hjemlig stemning.

Mange rum kan hurtigt komme til at virke lidt kolde og kedelige med rullegardiner, persienner eller hvad man nu ellers kan få af gardiner.

I modsætning til de andre typer, udstråler stofgardiner bare en varme og en ro, som de andre gardiner ikke gør. I hvert fald ikke på samme måde. Det får en til at slappe mere af, og føle sig hjemme for alvor.

Samtidig passer de godt ind, sammen med de fleste møbler, om det er i dagligstuen, spisestuen eller soveværelset.

De er super praktiske

Til sidst, men på ingen måder mindst, er der selvfølgelig spørgsmålet, om de er praktiske. Mange gardiner skal købes, så de passer på den sidste centimeter i vinduet. Nogle gange kan man endda være så uheldig at have en størrelse vindueskarm, hvor man ikke kan få den rigtige størrelse, så de skal tilskæres.

Alt det besvær undgår man med stofgardiner. De hænges blot op, sådan som man gerne kunne tænke sig at de hænger. Og så er det selvfølgelig og rart, at de lige kan skærme for den værste eftermiddags- eller aftensol, så man kan hygge sig i stuen, uden at skulle knibe øjnene sammen.